Gyönyörítő

Házirend

Kedves Vendégeim!

Házirendemet mindannyiunk érdekében, esetleges félreértések elkerülése és szolgáltatásaim nyugodt és zökkenőmentes igénybevétele céljából hoztam létre. Bejelentkezésükkel, kezeléseim igénybevételével vendégeim automatikusan elfogadják a Házirendemet!

Időpont foglalás, módosítás, lemondás

 • Időpont foglalás minden nap 8:00 és 19:00 között személyesen, telefonon, emailben, valamint Instagram és Facebook üzenetben is lehetséges.
 • Az előre lefoglalt időpont lemondására/módosítására természetesen van lehetőség, amennyiben legalább 24 órával a kezelés előtt történik.
 • Ha 24 órán belül történik a lemondás/módosítás, akkor sajnos ilyen rövid idő alatt nem tudom másnak odaadni az időpontot, a következő/módosított alkalommal a lemondott kezelés árának 50%-át is ki kell fizetni.
 • Abban az esetben, ha valaki lemondás nélkül nem jelenik meg a megbeszélt időpontban, de utólag szól, akkor a következő alkalommal az elmaradt kezelés teljes árát is ki kell fizetnie.
 • Ha előfordul, hogy valaki lemondás nélkül nem jelenik meg és nem lehet elérni vagy sokszor késik vagy utolsó pillanatban mondja le a megbeszélt időpontokat, sajnos nem tudok további időpontokat adni, mert mástól és tőlem veszi el az időt.

Késés

 • A késések elkerülése érdekében kérek mindenkit, hogy a megbeszélt időponthoz képest 5 perccel hamarabb érkezzen, annak érdekében, hogy időben elkezdhessük a kezelést.
 • Természetesen elfordulhatnak előre nem látható események, így ha időben jelzitek, nem jelent gondot 5-10 perces késés.
 • 10 percet meghaladó késés esetén, sajnos nem biztos, hogy el tudom végezni a kezelést, ha közvetlenül utána már érkezik a következő vendég. Amennyiben el tudom vállalni, akkor a kezelés árán felül 1000 Ft-ot kell fizetnie, mivel a vendégek közötti szünetben/ebédidőmben is vele kell foglalkoznom. Ha pedig nem fér már bele az időbe, akkor ez egy 24 órán belüli lemondásnak/módosításnak minősül, így a következő alkalommal a lekésett kezelés árának 50%-át is ki kell fizetnie.
Tisztelet a kivételnek, de sajnos egyre gyakrabban előfordul, hogy szólás nélkül késnek a vendégek, lemondás nélkül nem jönnek el, utolsó pillanatban variálnak, vagy a késés utáni érdeklődésemre sem reagálnak, ezért muszáj szigorítani a szabályokon.

Kezelés előtti tudnivalók

 • Mindenkit megkérek, hogy ha lehetséges, akkor smink nélkül érkezzen, hiszen a sminklemosás a kezelési időből vesz el és a sminkmaradványok gátolhatják a hatóanyagok felszívódását és nem lesz tökéletes a végeredmény. Amennyiben nem tudjuk időben elkezdeni a kezelést, mert nekem kell eltávolítanom a sminket, 500 Ft-ot számolok fel a kezelés árán felül.

Egészségügyi kitételek

 • Fertőző betegség esetén törvényileg tilos a kozmetika látogatása, beleértve az influenzás megbetegedéseket is és az újtípusú koronavírusra utaló tüneteket is.
 • Esetleges egészségügyi problémák elhallgatásából adódó panaszok felmerülése esetén semmilyen felelősséget nem tudok vállalni.

Szalonban tiltott tevékenységek

 • Tekintettel a szalon tevékenységére, melyhez nyugodt és egészséges körülmények biztosítása szükséges, kozmetikámban dohányozni, alkoholt fogyasztani, hangoskodni (túlságosan hangosan telefonálni) nem lehet.

Kisállatokra vonatkozó szabályozás

 • Szigorú higiéniai előírások biztosítása miatt semmilyen kis állatot nem tudok beengedni a kozmetikába.

Gyermekre vonatkozó tudnivalók

 • A gyermekekre külön felügyeletet nem tudok vállalni és a vendégeimnek is figyelembe kell venniük, hogy a többi vendég nyugalmát gyermekeik ne zavarják.
 • Olyan gyermekeket tudok beengedni csak, akik kellően nagyok ahhoz, hogy nyugodtan és csendben végig tudják várni a kezelést, hiszen egy kezelés közben a vendégem nem tud felállni a gyermekhez.
 • Babakocsit a higiéniai előírások betartása miatt és a helyszűke miatt a kozmetikába behozni nem lehet.

Köszönöm vendégeimnek, hogy Házirendem betartásával hozzájárulnak a rendezett üzletmenethez és a többi vendég nyugalmához!

Szolgáltatásaim igénybevételéhez kellemes időtöltést kívánok!