Gyönyörítő

Házirend

Kedves Vendégeim és Leendő Vendégeim!

Házirendemet mindannyiunk érdekében, esetleges félreértések elkerülése és a szolgáltatásaim nyugodt és zökkenőmentes igénybevétele céljából hoztam létre.

Bejelentkezésükkel, kezeléseim igénybevételével vendégeim automatikusan elfogadják a Házirendemet!

Tudnivalók

 • Megkérek mindenkit, hogy a megbeszélt időpont előtt 5 perccel érkezzen!
 • Gondosan ügyelek arra, hogy sose legyen csúszás és a szalon elejében várjalak Titeket. Ettől függetlenül rajtam kívül álló okokból történhet olyan, hogy szorosan váltjátok majd egymást.
 • Ha megérkezel a szalonba és a hátsó ajtómat zárva találod, akkor valószínű, hogy az előző pont következett be. Ebben az esetben nyugodtan foglalj helyet a szalon elejében (a fodrászoknál). Én pedig pár percen belül biztosan végzek az előtted lévővel és kezdhetjük is a kezelést.

Időpontfoglalás, módosítás és lemondás

 • Időpontfoglalás minden nap 9:00 és 19:00 között Instagram vagy Facebook üzenetben, emailben, telefonon is lehetséges. (A leghamarabbi válaszra akkor számíthattok, ha üzenetet írtok, mivel a telefont munka közben nem mindig tudom felvenni.)
 • Az előre lefoglalt időpont lemondására/módosítására természetesen van lehetőség, amennyiben legalább 24 órával a kezelés előtt történik.
 • Ha 24 órán belül történik a lemondás/módosítás, akkor sajnos ilyen rövid idő alatt nem tudom másnak odaadni az időpontot, így én is munka nélkül töltöm azt az időtartamot, illetve nem fair a többi vendégemmel szemben sem, akik szerettek volna jönni hozzám, de nem tudtak. Ezért a lemondott/módosított kezelés árának az 50%-át ki kell fizetni. (Ebbe a kategóriába tartozik az is, ha valaki több kezelésre iratkozik be, majd valamelyik kezelést mégsem kéri, hiszen az időt rászántam.)
 • Abban az esetben, ha valaki lemondás nélkül nem jelenik meg a megbeszélt időpontban, akkor a következő alkalommal az elmaradt kezelés teljes árát ki kell fizetnie.
 • Ha előfordul, hogy valaki többször nem jön el a megbeszélt időpontra, vagy sokszor késik, esetleg sokszor lemondja az utolsó pillanatban, akkor sajnos nem tudok további időpontokat adni.

Késés

 • Természetesen elfordulhatnak előre nem látható események, így ha időben jelzitek, nem jelent gondot 5-10 perces késés.
 • 10 percet meghaladó késés esetén, sajnos nem biztos, hogy el tudom végezni a kezelést. Abban az esetben, ha nem fér bele a fennmaradt időbe, akkor ez egy 24 órán belüli lemondásnak/módosításnak minősül, így a következő alkalommal a lekésett kezelés árának 50%-át is ki kell fizetnie.
Tisztelet a kivételnek, de sajnos egyre gyakrabban előfordul, hogy szólás nélkül késnek a vendégek, lemondás nélkül nem jönnek el, utolsó pillanatban variálnak, vagy a késés utáni érdeklődésemre sem reagálnak, ezért muszáj szigorítani a szabályokon.

Kezelés előtti tudnivalók

 • Mindenkit megkérek, hogy ha lehetséges, akkor smink nélkül érkezzen, hiszen a sminklemosás a kezelési időből vesz el és a sminkmaradványok gátolhatják a hatóanyagok felszívódását és nem lesz tökéletes a végeredmény. Amennyiben nem tudjuk időben elkezdeni a kezelést, illetve sokkal több alapanyagot kell elhasználnom a smink eltávolítására, akkor 500 Ft-ot számítok fel a kezelés árán felül.

Egészségügyi kitételek

 • Betegség esetén tilos a kozmetika látogatása!
 • Esetleges egészségügyi problémák elhallgatásából adódó panaszok felmerülése esetén semmilyen felelősséget nem tudok vállalni.

Gyermekekre vonatkozó tudnivalók

 • A gyermekekre külön felügyeletet nem tudok vállalni és a vendégeimnek is figyelembe kell venniük, hogy a többi vendég nyugalmát gyermekeik ne zavarják.
 • Olyan gyermekeket tudok csak beengedni, akik kellően nagyok ahhoz, hogy nyugodtan és csendben végig tudják várni a kezelést, hiszen egy kezelés közben a vendégem nem tud felállni a gyermekhez.
 • Higiéniai okokból és a helyszűke miatt babakocsit nem tudok beengedni a szalonba.

Köszönöm vendégeimnek, hogy Házirendem betartásával hozzájárulnak a rendezett üzletmenethez és a többi vendég nyugalmához!

Szolgáltatásaim igénybevételéhez kellemes időtöltést kívánok!